به فروشگاه فضای فروش اشتراکی سما خوش آمدید!

مقایسه سبک‌های مختلف مد و فشن جهان

در دنیای امروز که استایل و سبک لباس‌های هر فرد نقش مهمی را در جایگاه اجتماعی او ایفا می‌کند، آشنایی با سبک‌های مختلف مد و ریزه‌کاری‌های هر استایل‌ اهمیت بسیاری دارد. از سوی دیگر، برخی از ترندها در دوره کوتاهی مد می‌شوند و پس از مدتی از مد می‌افتند. اما سبک‌ها، مدت زمان بیشتری در عرصه مد باقی می‌مانند و فرصت دیده شدن بیشتری دارند. در این مطلب قصد داریم به مقایسه سبک‌های مختلف مد بپردازیم. درصورتی‌که به طراحی لباس و استایل‌های مختلف علاقه‌ دارید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

1- سبک‌های مختلف مد

سبک مد

 

برای مقایسه سبک‌های مختلف مد لازم است تا با انواع سبک‌های لباس آشنا شوید؛ به همین دلیل در ادامه به معرفی انواع آن‌ها می‌پردازیم.

1. سبک آوانگارد

یکی از سبک‌هایی که طرفداران بسیاری در میان سلبریتی‌ها دارد، سبک آوانگارد است. این سبک که چارچوب‌های متعارف را رد کرده، با ویژگی‌های برجسته خود می‌تواند توجه افراد را جلب کند. در گذشته، اغلب طرح‌های سبک آوانگارد، عجیب به نظر می‌رسیدند، اما امروزه این نوع از استایل کاملا عادی به نظر می‌آیند.

2. سبک کژوال

این استایل برای امور روزمره به کار می‌رود و احساس راحتی را برای شما فراهم می‌کند. استایل کژوال بر طبق مد پیش می‌رود؛ به همین دلیل لباس‌های شما در این سبک باید منظم و دارای تناسب طرح و رنگ باشند. سبک کژوال برای استفاده در مراسم‌های رسمی توصیه نمی‌شود، اما گزینه مناسبی برای محل کار و دورهمی‌های دوستانه به حساب می‌آید.

3. سبک هنری

یکی‌دیگر از استایل‌هایی که باید در بحث مقایسه سبک‌های مختلف مد معرفی شود، سبک هنری است. این سبک مناسب افرادی است که به رنگ‌های شاد و خلاق علاقه دارند. برای داشتن این استایل باید به سراغ گالری‌هایی بروید که لباس‌های دست‌سوز می‌فروشند. سبک هنری از مد خاصی پیروی نمی‌کند و طرفداران آن نیز به دنبال استفاده از برندهای لوکس و قیمتی نیستند.

4. سبک مینیمال

اولین جرقه‌های این استایل در دهه 1980 توسط طراحان بزرگ ژاپنی ایجاد شد. این استایل که در جمله هر چه کمتر، بهتر خلاصه می‌شود، یادآور سادگی است. البته سبک مینیمال با وجود همه سادگی‌اش، دارای اصول و قواعد مخصوص به خود است. در این استایل استفاده از رنگ‌های خنثی همانند سفید، مشکی، سرمه‌ای و خاکستری اهمیت بسیاری دارد. همچنین می‌توانید این رنگ ها را به راحتی با رنگ‌های مورد علاقه خود ست کنید. یکی‌دیگر از ویژگی‌های سبک مینیمال، راحتی آن است؛ بنابراین از پوشیدن لباس‌های تنگ خودداری نمایید.

5. سبک خیابانی

یکی‌دیگر از سبک‌های مهم برای مقایسه سبک‌های مختلف مد، استایل خیابانی بوده که بیشتر مختص جوانان است. در این سبک هر فردی می‌تواند با توجه به سلیقه خود، استایل مورد پسندش را انتخاب کند. از سوی دیگر، محبوبیت عکس‌های خیابانی نیز به پیشرفت این سبک کمک کرده است.

سبک مد

 

6. سبک ماکسیمال

سبک ماکسیمال در نقطه مقابل سبک مینیمال قرار دارد؛ به همین دلیل در این استایل از رنگ‌های روشن و اکسسوری‌های پر زرق و برق استفاده می‌کنند. این استایل که در واکنش به استایل مینیمال متولد شد، عمر کوتاهی داشت. با این حال برخی از افراد معتقدند که با استایل ماکسیمال می‌توانیم به دنیای کودکی خود نزدیک شویم و شخصیت واقعی‌مان را ابزار کنیم.

7. سبک وینتیج

این سبک به استفاده از لباس‌های قدیمی تاکید دارد. البته نباید در آن از لباس‌های کهنه و پاره استفاده کنید. همچنین برخی از لباس‌ها که از گذشتگان به جا مانده‌اند و ارزش بالایی دارند نیز می‌توانند گزینه ایده‌آلی برای استفاده در استایل وینتیج به شمار روند.

8. سبک رترو

یکی‌دیگر از سبک‌هایی که در بحث مقایسه سبک‌های مختلف مد باید مورد بررسی قرار بگیرد، سبک رترو است. این سبک همانند سبک وینتیج به طراحی‌های گذشته مربوط می‌شود و انتخاب افرادی است که به نوستالژی علاقه دارند.

9. سبک بوهمین

این سبک در دهه‌های 60 و 70 میلادی متولد شد و شامل لباس‌ها و شلوارهای رنگی، گشاد، بلند و گل گلی می‌شود. در سبک بوهمین، لباس‌ها به صورت لایه لایه پوشیده می‌شوند و به دلیل ویژگی غیرسنتی بودن آن، هنرمندان بسیاری جذب این استایل شده‌اند.

10. سبک راکر

این سبک اغلب مورد استفاده خوانندگان راک و طرفداران این موسیقی قرار می‌گیرد. از عناصر اصلی سبک راکر می‌توان به کت و شلوار چرم، تی‌شرت‌های اورسایز، شلوار جین و بوت چرم اشاره کرد که با اکسسوری‌های مختلفی تزئین می‌شوند.

11. سبک هیپ هاپ

این سبک در اواخر دهه 70 میلادی از خیابان‌های نیویورک به دنیای مد وارد شد. نام این سبک از ژانر موسیقی هیپ هاپ آمده است که طرفداران آن از شلوار جین، کت چرم، کلاه کپ، بوت ساق بلند، دامن‌های کوتاه و زیورآلات بزرگ استفاده می‌کنند. با مقایسه سبک‌های مختلف مد پی می‌بریم که این استایل شباهت‌های بسیاری به استایل راکر دارد.

12. استایل تام بوی

استایل تام بوی به حدود سال 1900 میلادی بر می‌گردد و در آن، زنان به سبک مردان لباس می‌پوشند. این سبک در بین زنان طرفدار آزادی، محبوبیت بسیاری دارد و در آن خبری از اکسسوری‌های پر زرق و برق و کفش‌های پاشنه بلند نیست. همچنین از المان‌های اصلی استایل تام بوی می‌توان به تی‌شرت‌های لانگ و اورسایز اشاره کرد.

سبک مد

 

13. سبک پانک

این سبک نیز مورد علاقه طرفداران موسیقی راک قرار دارد و اغلب عناصر خشن در این استایل دیده می‌شوند. از المان‌های اصلی سبک پانک می‌توان به موهای تراشیده و قرمز، زنجیرهای بلند به عنوان زیورآلات، اکسسوری‌های میخی، پیرسینگ‌های نامتعارف و تی‌شرت‌هایی با طرح حیوانات وحشی اشاره کرد.

14. سبک الگانت

این سبک با وجود سادگی، تفاوت‌های بسیاری با سبک مینیمال دارد. به عنوان مثال، در سبک مینیمال خبری از زیورآلات پر زرق و برق و گران‌قیمت نیست. اما در سبک الگانت باید از این زیورآلات در کنار لباس‌های ساده و در عین حال شیک و گران استفاده کرد.

15. سبک کلاسیک

سبک کلاسیک یکی از سبک‌هایی است که مورد علاقه جوانان امروزی قرار دارد. از المان‌های اصلی این سبک می‌توان به استفاده از رنگ‌های خنثی همانند سفید، مشکی، طوسی و سرمه‌ای اشاره کرد.

2- جمع بندی

با مقایسه سبک‌های مختلف مد می‌توانید استایلی شیک و جذاب را برای خود انتخاب کنید. درصورتی‌که به استایل‌های ساده علاقه دارید، یکی از سبک‌های مینیمال، خیابانی یا تام بوی را انتخاب کنید و اگر به دنبال سبکی هستید که هیچ وقت از مد نمی‌افتد، استایل کلاسیک بهترین گزینه برای شماست. امروزه بسیاری از سلبریتی‌ها دارای استایل مخصوص به خودشان هستند. شما نیز می‌توانید با در نظر گرفتن سلیقه خود، استایل مطلوبی را برگزینید.

پست های مشابه

Post

همه چیز در رابطه با مد و فشن پایدار و اخلاقی

ادامه مطلب
Post

همه چیز در رابطه با تیپ اسپرت دخترانه

ادامه مطلب
Post

بررسی مد در فرهنگ ‌های مختلف + رابطه مد و فرهنگ

ادامه مطلب
Post

مادست فشن چیست؟ + بهترین انتخاب های مادست فشن

ادامه مطلب
Post

شناخت انواع پارچه + کاربرد هر کدام

ادامه مطلب
Post

معرفی برندهای معتبر فشن در جهان

ادامه مطلب
Post

راهنمای تیپ مجلسی زنانه + معیارهای انتخاب لباس

ادامه مطلب
Post

راهنمای انتخاب لباس مردانه + انتخاب براساس فرم بدن

ادامه مطلب
Post

راهنمای انتخاب لباس عروس + انواع لباس عروس

ادامه مطلب
Post

همه چیز در رابطه با ترفندهای تیپ اسپرت مردانه

ادامه مطلب

0 نظرات

  • نظری ثبت نشده است.

پیامی بگذارید