به فروشگاه فضای فروش اشتراکی سما خوش آمدید!

راهنمای جامع کار با مدل برای عکاسی برای مبتدی ها

یکی از محبوب‌ترین و جذاب‌ترین شاخه‌های عکاسی، کار با مدل است که در شبکه‌های اجتماعی می‌توانید نمونه‌های زیادی از آن را ببینید. بنابراین، افراد تلاش می‌کنند تا عکس‌های جذابی را تهیه کرده و در شبکه‌های اجتماعی خود پست کنند. البته کاربرد عکاسی مدلینگ تنها به شبکه‌های اجتماعی محدود نمی‌شود؛ چراکه عمر عکاسی مدلینگ به عمر دوربین مدلینگ پیوند می‌خورد. به عبارت دیگر، این شاخه از عکاسی از همان زمانی به وجود آمد که دوربین‌های عکاسی وارد صنعت مد و پوشاک شدند. تقریبا تمام عکاسان  از تجربه و شهرت کافی برخوردار هستند، اما تفکرات و ایده‌های آن‌ها باعث منحصر به‌فردیشان می‌شود. در این مطلب قصد داریم راهنمای جامع کار با مدل برای عکاسی را به شما ارائه دهیم؛ پس اگر به این حرفه علاقمند هستید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

1- راهنمای جامع کار با مدل برای عکاسی

 

کار با مدل برای عکاسی در عین حال که می‌تواند جذاب باشد، کاری بسیار استرس‌زا نیز است؛ به همین دلیل بسیاری از عکاسان مبتدی قادر به تمرکز بر روی کار خود نیستند و نمی‌توانند ایده‌هایشان را به خوبی پیاده کنند. با این حال، با توجه به نکاتی که در ادامه به شما ارائه می‌دهیم، می‌توانید این چالش‌ها را به خوبی مدیریت کنید و با کمی تجربه، به یک عکاس حرفه‌ای در شاخه مد و فشن تبدیل شوید.

1. در مورد مدل تحقیق کنید.

اگر برای نخستین بار است که با مدل عکاسی خود برخورد می‌کنید، درباره او تحقیق کنید. همچنین می‌توانید با چند پرسش ساده، با او ارتباط برقرار کنید و فضای راحت و صمیمانه‌ای را به وجود آورید. برای این منظور از پرسش‌های زیر شروع کنید:

  • به چه نوع مدلینگی علاقه دارید؟

  • چه مدت در این حرفه مشغول به کار هستید؟

  • با چه آژانس‌هایی همکاری داشته‌اید؟

  •  و ...

2. کار با مدل‌های تازه وارد

بدون شک، کار کردن با مدل‌های تازه‌کار چالش‌های خود را دارد؛ به همین دلیل در راهنمای جامع کار با مدل برای عکاسی به این مورد می‌پردازیم. برای این کار باید ژست‌های مختلفی را آماده داشته باشید تا به آن‌ها ارائه دهید. همچنین با در اختیار داشتن تعداد زیادی اسکرین شات، می‌توانید یکی دو مورد که درخشان به نظر می‌رسند را انتخاب کنید.

3. کار با مدل حرفه‌ای

با وجود اینکه کار عکاسی با مدل‌های حرفه‌ای ممکن است راحت‌تر به نظر برسد، اما همچنان برخی از چالش‌ها وجود دارند. در این راستا، بسیار مهم است که به خوبی با مدل ارتباط برقرار کنید و در حین عکاسی، به او حس خوبی بدهید. از سوی دیگر، در عین حال که کنترل صحنه را در دست دارید، از تجربیات آن‌ها در زمان عکس‌های دیگری که در آن حضور داشته‌اند، سوال بپرسید.

4. توضیح درست ژست‌ها

یکی‌دیگر از مواردی که باید در راهنمای جامع کار با مدل برای عکاسی مورد بررسی قرار بگیرد، توضیح درست ژست‌ها است. هنر مدل این است که با گرفتن ژست‌های طبیعی بتواند نقص‌های خود را بپوشاند؛ پس کمی وقت بگذارید و ژست‌هایی را که در ذهن دارید، به مدل خود توضیح دهید.

به‌طورکلی، مدل‌ها باید به صورتی بایستند یا بنشینند که تمامی نواقص آن‌ها برطرف شود. البته اگر قبل و بعد ژست‌ها را به او نشان دهید، قطعا درک بهتری از هر ژستی پیدا می‌کنند.

5. تناسب لباس با فرم بدن

برای گرفتن ژست عکاسی، باید تمامی متغیرها به درستی انتخاب شوند که یکی از مهمترین آن‌ها، فرم بدن است. با شناخت فرم بدن، انتخاب لباس‌های مناسب نیز به وجود می‌آید که در عکاسی مدل تاثیر شگفتی خواهند گذاشت.

 

6. فعالیت به عنوان دستیار عکاس مدلینگ

یکی از بهترین روش‌ها برای ورود به حرفه عکاسی مدلینگ، شروع کار به عنوان دستیار عکاس است؛ چراکه با دانش و تجربه وسیعی که از این طریق بدست می‌آورید، می‌توانید در این حرفه فعالیت کنید.

به عنوان دستیار عکاس مدلینگ، بر مهارت‌های فنی همانند نورپردازی و استفاده از دکور، تسلط پیدا می‌کنید و با طراحان لباس و میکاپ آرتیست‌های مختلفی نیز آشنا می‌شوید. بدین ترتیب، شانس ملاقات شما با طراح‌های مجموعه‌ها و تولیدکننده‌ها افزایش پیدا می‌کند و شانس خود را برای پولسازی در این حرفه افزایش می‌دهید.

2- اصطلاحات پایه عکاسی مدلینگ

یکی‌دیگر از مواردی که باید در راهنمای جامع کار با مدل برای عکاسی مورد بررسی قرار بگیرد، اصطلاحات رایج در این حرفه است. در ادامه به توضیح مهمترین اصطلاحات عکاسی مدلینگ می‌پردازیم.

1. نورپردازی و تاثیر آن بر عکس‌ها

نورپردازی، روح عکاسی شناخته می‌شود؛ زیرا بدون آن امکان تهیه عکس وجود ندارد. از سوی دیگر، بازی با نور و تغییر سایه است که به سوژه جذابیت و عمق می‌بخشد. در جدول زیر به انواع نورپردازی اشاره کرده‌ایم.

 

نورپردازی طبیعی (Natural Light)

نورپردازی تخت و یکنواخت(Flat Light)

نورپردازی از پشت(Backlight)

نورپردازی یک طرفه(Split Lightning)

نور سخت و تند(Hard Light)

نور نرم(Soft Light)

نورپردازی حلقه‌ای(Loop Lightning)

نور حاشیه‌ای(Rim Light)

نورپردازی گسترده (Broad Lightning)

نورپردازی کوتاه (Short Lightning)

نورپردازی High Key

نورپردازی Low Key

هر کدام از انواع نورپردازی، تاثیر خاصی بر روی سوژه می‌گذارند. نورپردازی نرم، بیشترین کاربرد را در این صنعت دارد، با این حال، با توجه به کانسپت‌ها، می‌توان از انواع دیگر نورپردازی نیز استفاده کرد.

2. اصول فریم‌بندی

فریم‌بندی در عکاسی مدلینگ، به فرآیندی گفته می‌شود که در آن ترکیب‌بندی یک تصویر را تعیین می‌کنند. فریم‌بندی مشخص می‌کند که چه چیزی را به فریم اضافه و یا از آن کم کنید تا بهترین حالت ترکیب‌بندی به وجود آید.

 

3. زوایای دوربین و تاثیر آن بر عکس مدل

یکی از مهمترین موارد در راهنمای جامع کار با مدل برای عکاسی، انتخاب یک زاویه مناسب است. در جدول زیر زوایای عکاسی از مدل و تاثیر آن را مشاهده می‌کنید:

 

 

زاویه از پایین (From Below)

تمرکز روی پوشش و لباس مدل

زاویه دید قهرمان (Hero view)

نشان دادن عظمت و ابهت سوژه

کمی از بالا (Slightly above)

دید بهتر نسبت به نیم تنه بالایی

زاویه بالا (High Angle)

در بر گرفتن زاویه بازتر پس زمینه

زاویه مستقیم (front view)

داشتن نمای کلی از مدل و پس زمینه

زاویه از بالا به پایین (Top Down)

نمای غیرمعمول برای کوچک نشان دادن سوژه

زاویه هلندی (Dutch Angle)

نمای مورب برای تاثیر‌گذاری بیشتر

زاویه دید حشره (Bug’s eye View)

بلند قد نشان دادن سوژه و تمرکز روی نمای پایینی

3- جمع بندی

در این مطلب راهنمای جامع کار با مدل برای عکاسی را به شما ارائه کردیم. با توجه به موارد گفته شده در این مطلب می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن به یک عکاس مدلینگ حرفه‌ای تبدیل شوید و از این کار درآمد کسب کنید. از اینکه تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید، از شما سپاسگزاریم.

پست های مشابه

0 نظرات

  • نظری ثبت نشده است.

پیامی بگذارید